Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13sep 2024
Inspiratieavond Bewust Culemborg - voor leden

Bewust Culemborg
Culemborg

Ben je benieuwd om je mede Bewust-Culemborgers te leren kennen? Heb je zin in een avond vol ontmoetingen, plezier, uitwisseling en zingeving? Kom dan naar de bijeenkomst op vrijdag 13 september

Na de eerste fijne en inspirerende bijeenkomst van 11 maart j.l. zijn we toe aan een volgende inspiratie-avond voor leden van Bewust Culemborg. 
 

  • Ben je benieuwd om je mede Bewust-Culemborgers te leren kennen?
  • Heb je zin in een avond vol ontmoetingen, plezier, uitwisseling en zingeving?
  • Kom dan naar de bijeenkomst op vrijdag 13 sept.

Er wordt gezorgd voor een royale afwisseling van activiteiten waarin je zelf je eigen input kunt geven. Van een (luchtige) pitch over je bedrijf, tot het prikkelen van je verbeelding in creatieve opdrachtjes. Van werkvormen waarin je op een speelse manier iets over jezelf en je werk kunt vertellen tot werkelijk delen wat je bezighoudt. Jijzelf en Bewust Culemborg vormen de rode draad van de avond.

We zullen verdergaan met het onderzoek naar wat een pitch boeiend maakt. Geef je op of pitch spontaan, we zijn benieuwd naar jullie!

Deze tweede inspiratie-avond klinkt er ook weer muziek. Zingend en genietend zullen we ons met elkaar verbinden via mooie liedjes uit verschillende culturen. Een speciaal welkom aan iedereen die ooit te horen heeft gekregen of van zichzelf vindt dat hij/zij niet kan zingen. Elke stem is uitgenodigd en waardevol, het gaat om het plezier samen, niet om resultaat of “goed kunnen zingen”.

Gaan we elkaar zien op 13 september?

Graag aanmelden voor 9 september via de datumprikker link: https://datumprikker.nl/p9xawe4bzyatpfs5

 

Mocht je nadien besluiten om te komen, bel of mail dan naar Astrid Izelaar

Informatie

13 sep 2024 | kun je deze avond niet? kom dan naar de volgende op 15 november!
20.00 - 22.00
0,00

Waar?

Odensehuis
Prijsseweg 1D
Culemborg

Inspiratieavond Bewust Culemborg - voor leden