22nov 2024
ALV voor leden


Culemborg

Tijdens de jaarlijkse ALV komen leden samen om terug te blikken en vooruit. De Potluck vooraf is elk jaar weer een klein feestje met een tafel vol met door iedereen meegebrachte gerechten. Twee activiteiten los te volgen of zeer goed te combineren.

Dit jaar is het tijd om afscheid te nemen van twee bestuursleden: André en Paula, en om hen te bedanken voor het besturen van Bewust Culemborg. Het is hoog tijd om Nico formeel te installeren, ook al draait hij al geruime tijd mee in het bestuur.

 

Er is een netwerk-jaar-agenda in voorbereiding voor 2025. Leden die hier actief aan mee willen doen zijn van harte welkom om zich te melden bij Nico Michielsen of bij Ilse Schuts. Te denken aan het faciliteren van een serie thema-bijeenkomsten over bewust ondernemerschap, ondernemersontbijt zonder of met pitch, intervisiegroep, of iets anders dat bijdraagt aan verbinding en/of professionaliteit.

 

De agenda voor de ALV wordt via de leden nieuwsbrief gedeeld.

 

Je kunt onafhankelijk deelnemen aan het eten of aan de ALV, en het zou mooi zijn als het gehele avondprogramma op deze vrijdagavond is gevuld met zoveel mogelijk leden aanbieders van Bewust Culemborg.

 

Tijdschema:

17.30 uur inloop voor wie mee wil eten

18.00 uur Potluck: eten van het buffet van meegebrachte gerechten

19.30 uur opruimen eten en inloop voor de ALV

20.00 uur ALV

 

Datumprikkerlinks om je aan te melden volgen nog. Alleen voor leden.

 

 

Informatie

22 nov 2024 | inloop vanaf 19.30
20.00 - 22.00
0,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 68 deelnemers.

Waar?

Perron Lanxmeer
Stationstraat 13
Culemborg

ALV  voor leden